Actie

X

Extra informatie over corona en Music Centre Blue

Hoera! ๐ŸŽ‰ Music Centre Blue is weer open vanaf 5 juni! 

โ€ผ๏ธUpdate vrijdag 9 juli 2021โ€ผ๏ธ 

In de persconferentie van 9 juli werden nieuwe maatregelen aangekondigd. Gelukkig mag er nog altijd gewoon gerepeteerd worden!  ๐Ÿ’™๐Ÿคฉ๐ŸŽค๐ŸŽธ๐ŸŽถ We moeten alleen om 0:00 uur sluiten, verder blijft alles zoals het sinds 5 juni was. Dus 1,5 meter afstand houden maar verder geen restricties. 

Reserveer je ruimte meteen via info@mcblue.nl of app ons op 06-81112666. See you soon!

Loes & Marco ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         


โ€ผ๏ธUpdate 28 mei 2021โ€ผ๏ธ 

Yes! Na bijna 6 maanden stilte mogen jullie eindelijk weer lekker muziek komen maken bij Blue! ๐Ÿ’™๐Ÿคฉ๐ŸŽค๐ŸŽธ๐ŸŽถ Reserveer je ruimte meteen via info@mcblue.nl of app ons op 06-81112666. See you soon!

Loes & Marco ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

Update 12 mei 2021

Helaas... Ons geduld wordt nóg langer op de proef gesteld. Op 11 mei was er weer een persconferentie. Hierin zijn een aantal versoepelingen voorgenomen, als de cijfers het toelaten mag er vanaf 19 mei weer wat meer. 

Alleen is er jammergenoeg besloten dat kunst- & cultuurbeoefening binnen wel mag, maar met maximaal 2 personen. Lekker repeteren met je band mag dus nog niet. Muzieklessen (1-op-1) mogen wel weer plaatsvinden vanaf 19 mei, dus de drumlessen van Drumschool Beat The Drums gaan binnenkort weer starten als de geplande versoepelingen doorgaan. 

Lieve muziekvrienden; hou vol! Op 1 juni is er weer een persconferentie, waarin we hopelijk horen dat wij vanaf 9 juni weer open mogen. 

We missen jullie!

Loes & Marco ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

Update 1 mei 2021

Helaas... de versoepelingen van 11 mei zijn met minimaal 1 week uitgesteld. Dat betekent dat wij op z'n vroegst 18 mei open kunnen als de situatie het toelaat. Zodra er nieuws is lees je dat op deze pagina en onze socials. We keep you posted! 

Loes & Marco

                                                                                                                                         

 

Update 28 april 2021

Het lijkt erop dat er vanaf 11 mei weer wat meer mogelijk is voor kunst & cultuurbeoefening! Weliswaar onder bepaalde voorwaarden, maar toch.... Op maandag 3 mei zal er weer een persconferentie zijn en horen we of 11 mei ook daadwerkelijk haalbaar is als openingsdatum voor Blue.

Als we op 3 mei horen dat we op 11 mei weer open mogen, zullen we direct na de persconferentie weer reserveringen aannemen voor repetities (alleen per mail, op volgorde van binnenkomst). 

We gaan keihard duimen en houden jullie op de hoogte!

Loes & Marco

                                                                                                                                         

Update 13 april 2021

In de persconferentie van dinsdag 13 april 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd zal worden tot en met 28 april 2021. Er is wel een openingsplan aangekondigd met daarin voor ons 11 mei als mogelijke  openingsdatum. We hopen dat we snel goed nieuws hebben en een definitieve datum kunnen doorgeven.  Tot die tijd: Hou vol, nog heel even geduld...๐ŸŽธ๐ŸŽถ

๐Ÿ’™Loes & Marco

                                                                                                                                         

 

Update 23 maart 2021 - Pffffff.... nog even.... hou vol! 

In de persconferentie van dinsdag 23 maart 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd zal worden tot en met 20 april 2021. We mogen nog steeds niet open...  Hopelijk kan er in april weer wat versoepeld worden. Hou vol lieve mensen!

๐Ÿ’™Loes & Marco

                                                                                                                                         

Update 8 maart 2021

In de persconferentie van maandag 8 maart 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd zal worden tot en met 30 maart 2021. We mogen dus helaas nog niet open...  Hopelijk kan er in april weer versoepeld worden, we missen jullie! ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

Loes & Marco

                                                                                                                                         

Update 23 februari 2021

In de persconferentie van dinsdag 23 februari 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd zal worden tot en met 15 maart 2021. Nog heel even geduld.... We houden vol, we blijven positief en hopelijk zien we jullie na 15 maart weer!

Groetjes,

Loes & Marco ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

Update 2 februari 2021

In de persconferentie van dinsdag 2 februari 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown verlengd zal worden tot en met 2 maart 2021. Hopelijk mag er vanaf 3 maart weer muziek gemaakt worden en zien we jullie snel weer!

Blijf gezond, let goed op elkaar en tot snel! ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

Update 12 januari 2021

In de persconferentie van dinsdag 12 januari 2021 is bekend gemaakt dat de lockdown met 3 weken verlengd zal worden tot en met 9 februari 2021. Hopelijk mag er vanaf 10 februari weer muziek gemaakt worden en zien we jullie snel weer!

See you @ Blue! ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

Update nieuwe maatregelen - 14 december 2020

 

Lieve mensen,

Helaas moeten we de komende weken (t/m 19 januari 2021) onze deuren weer sluiten vanwege het coronavirus. Hierdoor kunnen de repetities helaas niet doorgaan.

Er wordt ook geen les meer gegeven bij Blue, neem contact op met je docent voor meer informatie. ๐ŸŽถ๐ŸŽธ

We hopen jullie in het nieuwe jaar snel weer te mogen begroeten. Voor nu: hele fijne feestdagen gewenst, geniet van alles wat nog wél kan en pas goed op elkaar! ๐Ÿฅ‚๐ŸŽ„โœจ

 

Groet, Loes & Marco - Music Centre Blue ๐Ÿ’™

                                                                                                                                         

 

Update 1 december 2020 - mondkapjes verplicht 

Vanaf 1 december geldt er een mondkapjesplicht in Nederland. Ook bij ons dien je vanaf dinsdag 1 december een mondkapje te dragen zodra je het pand betreedt. Tijdens de repetities hoeft het niet gedragen te worden (zingt ook wel zo makkelijk ๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜‰) maar als je tussendoor in de algemene ruimte bent (toilet, gang, kantoor etc) dien je een mondkapje te dragen.

Meer informatie kun je vinden op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/sport-en-culturele-activiteiten

See you @ Blue! ๐Ÿ’™๐ŸŽถ

                                                                                                                                         

 

Update 17 november 2020 - Music Centre Blue mag weer open! 

Yes, we mogen weer!!๐ŸŽ‰๐ŸŽถ๐ŸŽธ๐Ÿ˜„

 

Goed nieuws, vanaf donderdag 19 november kan er weer gerepeteerd worden๐Ÿค— Mocht je al een repetitie, les of opname geboekt hebben, vanaf donderdag gaat die dus gewoon door. Tot snel! 

 

See you @ Blue! 

Loes & Marco ๐Ÿ’™

                                                                                                                                         

 

Update woensdag 4 november 2020 - Music Centre Blue 2 weken gesloten 

We zijn helaas genoodzaakt om Blue weer te sluiten. De overheid heeft bepaald dat per woensdag 4 november 22:00 uur alle voor publiek toegankelijke locaties voor twee weken moeten sluiten. We hopen jullie vanaf donderdag 19 november weer te kunnen begroeten!

                                                                                                                                          

 

Update woensdag 14 oktober 2020 - nieuwe maatregelen

Wij hanteren per 14-10-2020 de volgende regels:

- Repetities kunnen gewoon doorgaan, ook met meer dan 4 personen. "Uitgezonderd van de maximum gezelschapsgrootte zijn personen die theater, dans of muziek in de vorm van culturele uiting beoefenen." (Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur)

- Drankjes kunnen alleen afgehaald worden bij de bar, de bar is gesloten als verblijfsruimte (je drankjes moeten dus in je oefenruimte genuttigd worden). 

- We vragen iedereen om bij binnenkomst en in de algemene ruimtes waar ook andere muzikanten komen (toiletten, afhaalpunt drankjes) een mondkapje te dragen. 

- De ventilatie staat in onze oefenruimtes altijd aan. Omdat dit ongefilterde buitenlucht betreft kan het koud zijn in de oefenruimtes. We snappen dat dit onprettig kan zijn, maar de ventilatie dient te allen tijde aan te blijven! We hebben eventueel een elektrisch kacheltje voor als je eigen trui/jas/vest niet warm genoeg is.

Heb je andere vragen? Mail, bel of app ons gerust!
See you at Blue! ๐Ÿ’™

 

 

Hoera! ๐ŸŽ‰ Music Centre Blue is weer open vanaf 1 juni! ๐Ÿ’™๐ŸŽธ๐ŸŽค๐Ÿฅ๐ŸŽถ

 

Repeteren is mogelijk als iedereen zich aan onderstaande regels houdt en de landelijke maatregelen volgt. Laten we het met elkaar veilig houden!

๐Ÿ”นHoudt bij binnenkomst en verlaten van het pand voldoende afstand van elkaar. Je kunt naar binnen via de reguliere ingang, de uitgang is via het kantoor. De artiestenuitgang dus ;-)  

 

๐Ÿ”นDesinfecteer je handen bij binnenkomst, er staat een grote tank met handalcohol. Je kunt hier ook meteen zien in welke ruimte je zit, ga hier ook direct naartoe. Ook in de oefenruimtes staan desinfecterende middelen. 

 

๐Ÿ”นPer ruimte mag er een beperkt aantal personen repeteren. Het kan dus zijn dat je normaal gesproken in een normale ruimte kon repeteren, maar nu alleen in een grotere ruimte terecht kunt. Op deze manier kunnen jullie voldoende afstand van elkaar houden. De veilige plekken zijn gemarkeerd in de oefenruimtes door middel van stoelen en tape. 

 

๐Ÿ”นDe bar is alleen geopend voor afhalen, de drankjes mogen tijdelijk in de repetitieruimte genuttigd worden. Drankjes worden door 1 persoon opgehaald bij de bar. 

 

๐Ÿ”นHet is nog altijd niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.

 

๐Ÿ”นAan het einde van de avond rekent 1 persoon de repetitie en de consumpties af. Jullie kunnen dan onderling elkaar een Tikkie oid sturen. Zo verminderen we het aantal contactmomenten en transacties. 

 

๐Ÿ”นGebruik zoveel mogelijk je eigen spullen! Check dus even of je genoeg snoeren, plectrums, stokken etc bij je hebt en gebruik indien je er één hebt je eigen microfoon. 

 

๐Ÿ”นRepetities kunnen tot 1 uur vooraf afgezegd worden. Doe dit ook echt indien er zieken zijn binnen de band of mensen binnen jullie gezinnen die koorts of benauwdheid hebben. Samen houden we het veilig!

 

๐Ÿ”นVerder houden we ons uiteraard aan alle algemeen geldende (hygiëne)maatregelen, deze zullen duidelijk staan aangegeven in het gehele pand. 

 

Een hele waslijst, maar alleen op deze manier kunnen en mogen we op een verantwoorde manier open. See you @ Blue!

Loes & Marco - Music Centre Blue ๐Ÿ’™

 

 

 

 

Spaar voor gratis studiotijd!

 

Bij Music Centre Blue spaar je met iedere repetitie 10 minuten studiotijd. Je kunt deze minuten gebruiken voor het opnemen in onze studio. Voor mixen en masteren betaal je het reguliere uurtarief. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit zelf te doen. De gespaarde minuten vervallen jaarlijks op 31 december.

 

Wil je opnemen en gebruik maken van je gespaarde minuten? Neem hiervoor contact op met Marco (06-81112666 of studio@mcblue.nl). 

 

Het uurtarief van de studio bedraagt € 49,50 (incl. BTW). Dit tarief is inclusief technicus en gebruik van alle apparatuur. 

 

De voorwaarden:

  • Gespaarde studio-minuten zijn alleen te gebruiken voor het maken van opnames. Voor mixen en/of masteren van je track betaal je het reguliere uurtarief.
  • Er wordt gewerkt in blokken van maximaal 4 uur. Dit geldt voor zowel opnames als mixen/masteren. Voor het mixen en masteren kun je uitgaan van zo'n 2 uur per nummer. 
  • De gespaarde uren zijn niet overdraagbaar en alleen geldig voor de geregistreerde band.
  • Ieder jaar op 31 december vervallen alle niet verzilverde minuten.
  • Voor extra studiotijd wordt de reguliere uurprijs in rekening gebracht.
  • Je kunt je gespaarde aantal minuten opvragen bij de bar.