muziekcafé

In ons gezellige muziekcafé staan de drankjes voor je klaar, zodat je weer helemaal kunt opladen na een intensieve repetitiesessie. En natuurlijk mogen een knapperig zoutje en een smaakvolle bitterbal niet ontbreken. Of je nu vooraf, tijdens de pauze of na afloop van je repetitie langskomt, een drankje bij Blue staat garant voor gezelligheid!

Iets te vieren?

Zin in een feestje maar niet het gedoe? Vier het bij Blue! Of het nu jouw verjaardag is, je een nieuw huisdier hebt, er een baby is geboren, je geslaagd of juist gezakt bent, getrouwd of juist gescheiden, of gewoon zin hebt in een feestje: je kunt het muziekcafé exclusief afhuren voor jouw eigen feest! Ontdek de mogelijkheden via de link hieronder of neem direct contact met ons op om te zien of jouw gewenste datum nog beschikbaar is!

Try-OUT

Klaar om jouw (muzikale) kunsten aan het publiek te tonen? Het muziekcafé van Music Centre Blue is niet alleen een fantastische feestlocatie, maar kan ook worden afgehuurd voor andere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan een try-out van je band, een EP-release, een leerlingpresentatie, een optreden van je zanggroep of een (muziek)theatervoorstelling. Wil je meer informatie of jouw idee met ons bespreken? Druk dan op de knop hieronder!

aangepaste openingstijden

Blue is op zaterdag 27 april (Koningsdag), donderdag 9 mei (Hemelvaart) en maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) gesloten