huisregels

Je bent van harte welkom bij Blue. Het is ons streven om alle bezoekers van ons muziekcentrum op een optimale wijze en in een prettige sfeer gebruik te kunnen laten maken van de beschikbare faciliteiten. Daarom hebben we een aantal huisregels opgesteld. Bij betreding van Music Centre Blue ga je akkoord met de volgende huisregels:

 1. Bij binnenkomst dien je je te melden bij één van de medewerkers van Blue.
 2. Als je geen vast contract hebt (en dus geen vaste ruimte) krijg je een beschikbare ruimte aangewezen. Uiteraard kan je bij je reservering je voorkeur aangeven, wij proberen daar rekening mee te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
 3. Microfoons kun je afhalen bij de bar (max. 3 in bij de prijs van de oefenruimte inbegrepen). Deze controleren we bij weggaan. Mocht er een deuk inzitten betaal je €15,- voor een nieuw kapje.
 4. Bezoekers zijn van harte welkom maar vallen wel onder de verantwoordelijkheid van diegene die de bezoeker(s) heeft uitgenodigd.
 5. In ons pand mag niet gerookt worden. Drugs zijn in ons pand ten strengste verboden.
 6. Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.
 7. Mocht er iets in de oefenruimte niet in orde zijn dan moet je dit direct, voor aanvang van je repetitie, bij ons melden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat dit direct opgepakt wordt en je repetitie soepel verloopt.
 8. Je komt in een schone en opgeruimde oefenruimte, bij vertrek dien je geen rommel achter te laten. 
 9. Het is toegestaan om in de oefenruimte een andere indeling te maken, maar zet na afloop alles wel weer terug zoals het stond.
 10. Geleende of gehuurde spullen dienen na afloop weer bij de bar te worden ingeleverd.
 11. In de oefenruimte is een rode signaallamp aanwezig. Deze gaat in werking als er een brandalarm of een andere calamiteit is. Zodra deze gaat knipperen dien je zo snel mogelijk de ruimte te verlaten.
 12. Blue is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan het gehoor. Om schade te voorkomen: pas je volume aan of gebruik oordopjes (verkrijgbaar aan de bar voor €1,-).
 13. Er wordt van je verwacht dat je geen overlast veroorzaakt en geen rommel achterlaat in en in de naaste omgeving van Blue.
 14. Blue hanteert geen leeftijdsgrens, maar we schenken geen alcohol onder de leeftijd van 18 jaar.
 15. Blue kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van spullen welke aan de bezoekers toebehoren.
 16. Degene die een eerste reservering plaatst voor een nieuwe band is onze contactpersoon. Deze persoon ontvangt ook de e-mail met de bevestiging van de reservering.
 17. Als de bandnaam, bandleden, adressen, e-mail(s) en/of telefoonnummer(s) wijzigt/wijzigen, meldt de contactpersoon dit aan ons zodat we dit kunnen aanpassen in ons systeem.
 18. Afzeggen van een reservering kan alleen zonder kosten als deze wordt gedaan 24 uur voor het gereserveerde tijdvlak. Mocht je later afbellen dan dient de ruimte volledig betaald te worden.
 19. Let wel: huisregels zijn geen discussiepunten. Bij overtreding van de huisregels kan de toegang tot Music Centre Blue worden geweigerd.

aangepaste openingstijden

Van 20 juli t/m 1 september hebben we een zomerrooster. Blue is dan geopend op dinsdag t/m vrijdag van 19:30 – 01:00u. Fijne zomer! ☀️