Poprockschool Jan Jaap Willemsen – Bandlessen bij Music Centre Blue

Is muziek maken jouw hobby en wil je niet langer alleen spelen? Heb je altijd al de wens gehad om samen met andere gepassioneerde muzikanten een band te beginnen? Dan is Poprockschool Jan Jaap Willemsen dé plek voor jou! Onder de bezielende begeleiding van ervaren rot-in-het-vak Jan Jaap Willemsen ga je vanaf september wekelijks aan de slag om jouw muzikale dromen waar te maken. 

Bij Poprockschool Jan Jaap Willemsen vorm je met andere muzikanten een band, kiezen jullie samen nummers uit en ga je vervolgens samen met Jan Jaap aan de slag om te repeteren. Tijdens deze inspirerende sessies leer je essentiële vaardigheden zoals goed naar elkaar luisteren, gezamenlijk beginnen en eindigen, begrijpen van akkoordenschema’s en toonsoorten, transponeren, improviseren en zelfs meerstemmig zingen. Jan Jaap en zijn team van coaches staan klaar om je te begeleiden met handige tips, trucs en om je te laten ontdekken dat je nog veel meer in je hebt dan je denkt!

Het project start jaarlijks in september en de sessies vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Er is een middaggroep van 13:30 uur tot 16:30 uur (dinsdag, woensdag, donderdag) en een avondgroep van 20:00 uur tot 23:00 uur (dinsdag en donderdag).

Meer informatie of meteen aanmelden? Bekijk dan de website van Poprockschool Jan Jaap Willemsen.

video

aangepaste openingstijden

Van 20 juli t/m 1 september hebben we een zomerrooster. Blue is dan geopend op dinsdag t/m vrijdag van 19:30 – 01:00u. Fijne zomer! ☀️