Beat The Drums - Drumlessen bij Music Centre Blue

Wil jij de beat voelen, de energie laten stromen en de ritme-meester worden? Drumschool Beat The Drums verzorgt drumlessen bij Music Centre Blue die jouw muzikale avontuur naar een hoger niveau tillen! Of je nu een beginnende drummer bent die de basis wil leggen of een gevorderde drummer die zijn vaardigheden wil verfijnen: Drumschool Beat The Drums heeft de perfecte lessen voor jou.

Drumdocent Bart Klomp leert je niet alleen de essentiële technieken en coole ritmes, maar helpt je ook om je eigen stijl te ontwikkelen en te groeien als drummer. De drumlessen worden één-op-één gegeven, waardoor je de volledige aandacht van de docent krijgt. De drumstudio bij Music Centre Blue is uitgerust met topklasse drumstellen en apparatuur. 

Wil jij de drumsticks oppakken en jezelf onderdompelen in de wereld van ritme en beats? Wacht niet langer! Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen en je eerste drumles te boeken!

aangepaste openingstijden

Van 20 juli t/m 1 september hebben we een zomerrooster. Blue is dan geopend op dinsdag t/m vrijdag van 19:30 – 01:00u. Fijne zomer! ☀️