Workshop become a pro: hiphop beatmaker

X

Ben jij een beatmaker en wil jij meer leren over sampelen, mixen, indelen van een beat en stijlen zoals trap, old school en drill?! 

Meld je dan vandaag nog aan voor deze workshop! In deze workshop helpt producer Finch jou om jouw producties naar een hoger niveau te tillen. Er is ruimte voor individuele vragen en feedback op producties, Finch laat zien hoe zijn producties in elkaar zitten en deelt informatie over de meest belangrijke onderwerpen voor beatmakers. Neem je laptop en koptelefoon mee als je de kennis meteen wilt toepassen of feedback wilt op jouw producties. Finch werkt zelf in FL Studio maar de workshop is geschikt voor elk type DAW. Meld je vandaag nog aan als jij jouw producties naar een nieuw niveau wilt tillen! 

Over Finch
Finch Beats aka Finch is een goed gevestigde, multi-genre producer uit Nederland. Of het nu als engineer of een geïmproviseerde ghostproductie is, Finch werkt met veel grote nationale en internationale artiesten, evenals met lokale opkomende artiesten. Finch werkt samen met o.a. Redstar Radi, EZG, Steen, Kaascouse, Kid De Blits, Dani Apeldoorn en meer. Zijn producties zijn al meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify

Meld je vandaag nog aan als jij je eerste stappen als beatmaker wilt zetten! 

NB: Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Je hoort uiterlijk 7 mei of de workshop doorgaat.