Workshop hiphop beats maken voor beginners

X

Heb jij altijd al willen leren hoe je een beat maakt?

In deze workshop leer je uit welke elementen een beat bestaat, hoe je die elementen verwerkt in een beat en je gaat zelfstandig een beat maken!

Tijdens deze workshop krijg je tips, tricks en feedback van producer Finch. Hij heeft samengewerkt met hiphop-artiesten zoals EZG, Kid De Blits en Kaascouse. De producties van Finch zijn al meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Aan het begin van de workshop legt Finch uit wat een producer doet, hoe je een beat maakt en hij laat stap voor stap zien hoe je een beat opbouwt. Vervolgens gaan jullie zelfstandig aan de gang met Bandlab, een online programma waarin je professionele beats kunt maken. Dus ook na de workshop kun je lekker verder werken aan je beats! Het programma waarmee je gaat werken is eenvoudig te downloaden op een mobiel, tablet of laptop. In de tussentijd loopt Finch rond om je van feedback te voorzien.

Ten slotte is er een eindpresentatie waarbij iedereeen zijn gemaakte beats aan de groep laat horen. De beste beatmaker van de groep wint een leuke prijs.

Meld je vandaag nog aan als jij je eerste stappen als beatmaker wilt zetten! 

NB: Deze workshop gaat door bij een minimale deelname van 8 personen. Je hoort uiterlijk 7 mei of de workshop doorgaat.