KunstCultuurWeekend Festival

X

Dit jaar is er weer, net als vorig jaar, meer dan genoeg kunst en cultuur te beleven bij Music Centre Blue tijden het Kunst en Cultuur Weekend in Oudorp. Zo zal op de zaterdag een vol programma zijn met toffe livemuziek van de bands: 3 Point Landing, 6-PEK, The Compounds en The Blouzz. Zondag kunt u onderdeel worden van de Jazz/Fusion-jam sessie, met begeleiding van de band Playground kunt u al uw muzikale kunsten uiten! Vorig jaar was het heel gezellig en wij weten zeker dat het dit jaar nog gezelliger wordt als u komt.

 

Zaterdag KCW

Op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei vindt in en rondom Oudorp het Kunst & Cultuurweekend plaats. Het hele weekend genieten van diverse optredens (muziek en dans), mooie exposities en hopelijk het lekkere weer!

Ook dit jaar doen wij weer mee en organiseren we een festival op zaterdag 18 mei. Tussen 13:00 - 17:00 uur kun je bij ons voor de deur komen kijken naar 4 verschillende acts die zullen optreden op het buitenpodium. De line up:

13:00 - 13:45 3 Point Landing (eigen werk)

14:00 - 14:45 6-PEK (coverband)

15:00 - 15:45 The Compounds (eigen werk)

16:00 - 16:45 The Blouzz (coverband)

 

3 Point Landing is een expressieve female-fronted band geïnspireerd door onder andere Muse, Lana Del Rey en Imagine Dragons. Deze band heeft al op het landelijk bekende festival Popronde 2018 gespeeld. Hun muziek is te vinden op Spotify.

 

6-PEK is een vijfkoppige coverband uit het Noord-Hollandse Groet met een zeer breed repertoire. Van Eva de Roovere tot aan Anouk en van Aerosmith tot aan The Beatles. Kortom, voor ieder wat wils.

 

The Compounds zijn: Enthousiast, solide, uniek en een tikje gestoord. Ze maken muziek in het bekende classic en hardrock genre, maar wel met een geheel eigen geluid en show. "The Compounds" (Haarlem) brengen 26 mei 2019 hun debuut EP uit in het Patronaat in Haarlem: ‘Far From Home’. 

 

The Blouzz uit Alkmaar speelt moddervette en dampende Blues. De muzikanten komen uit diverse stromingen van de muziek, Blues - Jazz - Big Band – Coverbands.